Bilim ve Teknoloji konulu bloglar

Dava, duruşma, müvekkil ve kasa takip programı ve yazılımı
Dava, duruşma, müvekkil ve kasa takip programı ve yazılımı

Dava dosyalarınızı ve duruşmalarınızı daha pratik yönetmeniz için hukuk büronuzdaki iş süreçlerinizi, dava süreçlerinizi, dava dokümanlarınızı, randevularınızı, duruşmalarınızı, parasal işlemlerinizi, kişi takiplerinizi her yerden, her zaman ve her cihazınızdan yapabilmenizi sağlayan Hukuk Asistan programı avukatlar için hazırlanmış bir avukat ve hukuk programıdır.

Hukuk Asistan Dava Dosya ve Büro Yönetimi
Hukuk Asistan Dava Dosya ve Büro Yönetimi

Siz Hukas'ı yönetin, Hukas Büronuzu sizin yerinize yönetir.

Profesyonel bir hukuk bürosundaki resmi ve ofis içi tüm yazışmaları, kasaları, para akışını, ara karar, not ve iş akışını, iş arkadaşları arasındaki görev dağılımını, duruşma, ara karar ve parasal trafiğini, her türlü dosya ve dava takibini yapabileceğiniz hukas münhasıran avukatlar için hazırlanmış ve avukatlık büroları ile hukuk ofislerine yönelik hizmet veren son teknoloji ile donatılmış dijital ofis sistemidir.

Avukat Programları - Büro Dava Takip Programları ve Hukuk Asistan
Avukat Programları - Büro Dava Takip Programları ve Hukuk Asistan

Ülkemizde avukatların günümüz koşullarında teknolojiden bağımsız iş takibi yapmaları imkansız hale gelmiştir. Avukatlar çalışma tempolarına bağlı olarak  duruşmalara girme ve takibi, evrak işlemleri, büro yönetimi, müvekkil ve diğer kişi ve şirketler ile ilişkiler, ara kararları yerine getirme gibi çeşitli alanlardaki işlerle de uğraşmak durumunda kalmaktadır. 

Hukas olarak hukuk büroları ve avukatlar için geliştirdiğimiz Hukuk Asistan sayesinde; avukatların iş yükünü azaltmak, düzenli ve sistematik çalışma imkanı sağlama ve zamanı teknolojik gelişmeler paralelinde verimli kullanımını sağlamak temel amacımızdır.

Şirketlerin Ticari İtibarının Dijital Ortamda Hukuken Korunması
Şirketlerin Ticari İtibarının Dijital Ortamda Hukuken Korunması

Ticaret kültürümüzde referanslar bir hayli önem arz etmektedir. Sosyal ağlarda, forumlarda, haber sitelerinde, şikayet sitelerinde, bloglarda paylaşılan herhangi bir kötü içerik, yorum, şikayet, internetin yapısı gereği, giderek yayılmakta ve aradan uzun yıllar geçse de arama motorları sayesinde müşterilerinizin karşısına çıkmaktadır. İşte bu tür olumsuz içeriklerle mücadele günümüzde dijital ticari itibar, elektronik itibar, online itibar, sanal itibar yönetimi olarak adlandırılmaktadır.