Dava, duruşma, müvekkil ve kasa takip programı ve yazılımı

Dava, duruşma, müvekkil ve kasa takip programı ve yazılımı

Dava dosyalarınızı ve duruşmalarınızı daha pratik yönetmeniz için hukuk büronuzdaki iş süreçlerinizi, dava süreçlerinizi, dava dokümanlarınızı, randevularınızı, duruşmalarınızı, parasal işlemlerinizi, kişi takiplerinizi her yerden, her zaman ve her cihazınızdan yapabilmenizi sağlayan Hukuk Asistan programı avukatlar için hazırlanmış bir avukat ve hukuk programıdır.

Hukas hukuk programı ile hukuk büronuz sürekli yanınızda!

Hukas'ın web tabanlı ve tüm sistemlere entegre yapısı sayesinde sizleri asiste edecen hukuk asistan ile hukuk büronuza, davalarınıza, randevularınıza, ajandanıza, cari hesaplarınıza, ofisteki kişi ve kullanıcılarınıza,  dosyalarınıza, müvekkil bilgilerinize, duruşma saatlerinize akıllı telefonunuzdan, tabletinizden, bilgisayarınızdan ve internete bağlı tüm tarayıcı ve platformlardan erişebilirsiniz.

Hukas dava programı ile dosyalarınızı dijitalleştirin.

Hukas dava programı ile hukuk büronuzdaki dava dosyalarınızı, vekaletlerinizi, duruşma zabıtlarınızı, dilekçelerinizi ve tüm dosyalarınızı dijitalleştirebilirsiniz. Böylelikle fiziki olarak dosya aramadan ve bir mekana bağlı kalmadan ofisiniz ile ilgili tüm bilgilere anında ulaşabilirsiniz.

Hukas Ajanda ile duruşmalarınızı yönetin!

Hukas, duruşma ve not ajandası ile duruşma anında ve diğer iş ve işlemleriniz esnasında bilgisayar, tablet veya telefonunuzdan dosyalarınıza tek tıkla erişebilir ve verilen yeni duruşma gününü belirlerken dijital ajandanızın sizi asiste etmesine imkan sağlayabilirsiniz.

Hukas Kişiler ile müvekkillerinizin hesabını yönetin

Hukas ile kişilerin hesaplarını tek ekrandan izleyebilirsiniz, tüm dava duruşma ara karar kasa evrak iletişim bilgileri ve diğer gerekli tüm bilgileri kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tek ekranda yönetebilirsiniz.

Hukas Mobil Uygulama ile hukuk büronuzu yanınızda taşıyın.

IOS, Android cihazlarına özel olarak geliştirilen mobil uygulamlarımız ile hukuk büronuzdaki tüm işlemlerden anlık bilgi sahibi olabilirsiniz. Dosya, duruşma defteri, vekalet veya ajanda taşımadan tüm evraklara her yerdene erişebilir ve duruşma / ara kararlarınızı yönetebilirsiniz.

Önceki Blog Hukuk Asistan Dava Dosya ve Büro Yönetimi