14. Ceza Dairesi 2015/2896 E. 2018/547 K. — Yargıtay Kararı :: Hukuk Asistan
Yargıtay Kararı

14. Ceza Dairesi 2015/2896 E. 2018/547 K. — Yargıtay Kararı

14. Ceza Dairesi 2015/2896 Esas 2018/547 Karar 24.01.2018
14. Ceza Dairesi 2015/2896 E.,  2018/547 K.

MAHKEMESİ :Ağır Ceza Mahkemesi
SUÇ : Beden veya ruh sağlığını bozacak şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma
HÜKÜM : Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit, beden veya ruh sağlığını bozacak şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından mahkumiyet

İlk derece mahkemesince verilen hükümler temyiz edilmekle dosya incelenerek gereği düşünüldü:
Kendisine vekil atandığından haberdar olmayan katılan mağdure Zeynep'in yokluğunda verilen hükümlerin adı geçen mağdureye tebliğine ilişkin dosyada bilgi veya belge bulunmadığından, varsa buna ilişkin belgenin dosyaya eklenmesi, aksi halde anılan tebligat noksanlığının giderilmesiyle tebellüğ belgesi ile verildiği takdirde temyiz ve cevap dilekçelerinin eklenip, hükümlerin temyizi halinde bu konuda ek tebliğname düzenlenmesinden sonra Dairemize iade edilmek üzere esası incelenmeyen dosyanın mahkemesine gönderilmesi için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına TEVDİİNE, 24.01.2018 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.

Bu kararı dosyanızda kullanın

Hukuk Asistan ile Yargıtay, Danıştay ve emsal kararlarında gelişmiş arama yapın; kararları dosyalarınıza ekleyin, UYAP ve UETS entegrasyonuyla işlerinizi tek yerden yönetin.

Bize yazın