15. Hukuk Dairesi 2007/1652 E. 2007/2733 K. — Yargıtay Kararı :: Hukuk Asistan
Yargıtay Kararı

15. Hukuk Dairesi 2007/1652 E. 2007/2733 K. — Yargıtay Kararı

15. Hukuk Dairesi 2007/1652 Esas 2007/2733 Karar 25.04.2007
(Kapatılan)15. Hukuk Dairesi 2007/1652 E.,  2007/2733 K.

Mahkemesi :Asliye Hukuk Hakimliği

Yukarıda tarih ve numarası yazılı bozmaya uyularak verilen hükmün duruşmalı olarak temyizen tetkiki davacı-k.davalı vekili tarafından istenmiş olmakla duruşma için tayin edilen günde davacı-k.davalı vekilleri avukat ... ve avukat ... ile davalı-k.davacı vekili avukat .... Temyiz dilekçesinin süresi içinde verildiği anlaşıldıktan ve hazır bulunan taraflar avukatları dinlendikten sonra eksiklik nedeniyle mahalline iade edilen dosya ikmal edilerek gelmiş olmakla dosyadaki kağıtlar okundu işin gereği konuşulup düşünüldü:

- K A R A R -

Dosyadaki yazılara ve mahkemece uyulan bozma kararı gereğince hüküm verilmiş olmasına, delillerin takdirinde bir isabetsizlik bulunmamasına ve bozmanın şümulü dışında kalarak kesinleşen cihetlere ait temyiz itirazlarının incelenmesi artık mümkün olmamasına göre yerinde bulunmayan temyiz itirazlarının reddiyle usul ve yasaya uygun olan hükmün ONANMASINA, 500,00 YTL duruşma vekalet ücretinin davacı-k.davalı ...’ten alınarak Yargıtay duruşmasında vekille temsil olunan davalı-k.davacı ...’a verilmesine, aşağıda yazılı bakiye 13.474,20 YTL temyiz ilam harcının temyiz eden davacı-k.davalıdan alınmasına, 25.04.2007 gününde oybirliğiyle karar verildi.

Bu kararı dosyanızda kullanın

Hukuk Asistan ile Yargıtay, Danıştay ve emsal kararlarında gelişmiş arama yapın; kararları dosyalarınıza ekleyin, UYAP ve UETS entegrasyonuyla işlerinizi tek yerden yönetin.

Bize yazın